Kvalitet, service och goda relationer

Städgladen är en heltäckande städleverantör och utför alla typer av städuppdrag i Stockholm och Göteborg. Utöver vanlig städning erbjuder vi även bland annat städning i laboratoriemiljöer samt utförlig golvvård där båda kräver erfaren diplomerad personal och avancerad utrustning.
 

Historik

Städgladen grundades 1993 av David Nildén och Ricard Höckerfelt som fortfarande äger och driver bolaget. Tanken var redan från början att skapa ett personligt städföretag med fokus på kvalitet och långa, trogna kundrelationer. Målsättningen var att växa med egna medel i lagom takt. I dag har Städgladen växt till ett medelstort bolag med cirka 200 anställda och är en betydande aktör på marknaden. Även om vi växt har vi fortsatt god kommunikation och korta beslutsvägar mellan ledningsgrupp och medarbetare. Vi har en flexibel organisation och kan snabbt och effektivt agera på våra kunders önskemål. Det, tillsammans med noga utvecklade rutiner för ledning, kvalitet, miljö, arbetsmiljö och säkerhet, har visat sig vara ett bra recept på framgång. Många av våra kunder har varit med oss under lång tid.
 

Våra kunder

Några av marknadens största och mest namnkunniga företag finns bland våra kunder – allt från betydande fastighetsbolag och flyttfirmor till välkända butikskedjor och varuhus. Dessutom har vi Stockholms största forskningsinstitut som kund. Det är vi stolta över. Vi får positiva kommentarer från våra kunder kring de effektiva arbetsmetoder och rutiner vi utarbetat. Vi håller en bra dialog med våra kunder och specialanpassar städningen efter de önskemål och förväntningar som finns. Kombinationen service, kvalitet och personlig kontakt gör oss till en uppskattad partner.

Välkommen som kund till Städgladen, du också!

 

 

 

 

”Goda relationer och stor flexibilitet – Välkommen till Städgladen!”

David Nildén och Ricard Höckerfelt

 

 

 

 

Kontakta oss för offert och mer info.