Vårt breda utbud av städtjänster

Städgladen utför alla typer av städuppdrag. Vi har välutbildad och erfaren personal och erbjuder även specialstädning av olika slag, som till exempel sterilstädning på laboratorier. Verksamheten finns i både Stockholm och Göteborg.
 

Städgladens tjänster

Kontorsstädning

Med vår långa erfarenhet av kontorsstädning har vi genom åren skapat väl utvecklade rutiner för små och stora kontor. Vi städar i dag hos en lång rad namnkunniga företag. 

Laboratoriestädning

Städ i laboratorier och renrumsmiljöer ställer höga krav på organisation, arbetsledning och personal. På Städgladen har vi specialutbildad arbetsledning och personal som är diplomerade för städ i dessa miljöer. Vi använder utrustning och hjälpmedel som är noga utvalda samt har stor erfarenhet av att följa krav och skapa rutiner kring städning i den här typen av komplexa miljöer. Bland våra kunder finns flera laboratorier och läkemedelsbolag och vi städar bland annat på Stockholms största forskningsinstitut. 

Städning i skol- och utbildningslokaler

Bland våra kunder finns bland annat ett av de ledande universiteten i Stockholm, där vi städar skol- och utbildningslokaler. 

Städning i varuhus, butik och publika ytor

Butiker har ofta många besökare och lokalerna slits hårt. Det ställer speciella krav på städningen. Vi har stor erfarenhet av att städa butiker och är extra stolta över att ha ett av Stockholms mest anrika och inspirerande varuhus som kund.

Städning i gym och idrottsanläggningar

Att städa i gym- och idrottsanläggningar är komplext och kräver både noggrannhet och kunskap.
Våtutrymmen, gymnastikgolv och redskap ska självklart vara fräscha och rena. Det ökar trivseln och skapar ett gott intryck av anläggningarna. Städgladen städar i dag en av Sveriges största gymkedjor.

Trappstädning

Prydliga entréer och rena trappor ger ett gott intryck och kan till och med höja värdet på en fastighet. Bland våra kunder finns några av Stockholms största hyresvärdar och en mängd bostadsrättsföreningar.

Städning i hotell och konferensanläggningar

När vi städar hotell- och konferensanläggningar kan vi även utföra olika extratjänster som den här typen av uppdrag ofta kräver, även om de egentligen inte direkt handlar om städning. 

Flyttstädning

Vi uppskattar långa relationer med våra kunder. Vi har ett gott samarbete och anlitas kontinuerligt av några av landets största och mest renommerade flytt- och mäklarfirmor. Våra egna checklistor och rutiner för flyttstädning säkerställer att arbetet blir väl utfört.

Fönsterputs

Våra specialutbildade fönsterputsare klarar alla typer av uppdrag. Vi putsar även fönster där det krävs särskild utrustning, som skylift bland annat.

Golvvård

Olika golv kräver olika typer av behandling. På Städgladen har vi god kunskap om alla typer av golv och golvvård. Vi har flera anställda som är diplomerade golvspecialister. Tar man väl hand om ett golv och behandlar det med respekt och kunskap ökar livslängden avsevärt. Vi tar uppdrag som rör oljning och lackning av trägolv, polish och vaxning av till exempel linoleum och betong. Givetvis har vi också tillgång till ångtvätt för heltäckningsmattor och vi tar gärna hand om dina entrémattor.

 

Heltäckande leverantör

På Städgladen erbjuder vi även en hel del tjänster som inte direkt har med städning att göra, som till exempel vissa vaktmästeritjänster. Det kan handla om allt från att vattna blommor till att erbjuda tvätt av handdukar, gardiner och entrémattor. Vi kan köpa in förbrukningsvaror och ansvara för påfyllning, med allt från skrivarpapper till kaffe och kakor. Vi hjälper våra kunder att flytta och att möblera om. Fråga oss när du behöver hjälp, det mesta går att lösa.

 

 

 

 

Vi är en heltäckande leverantör av städtjänster, välkommen till Städgladen!

 

 

 

 

Kontakta oss för offert och mer info.